måndag 8 oktober 2007

Premiär för Clap to This

Ingen kunde tro sina ögon när släppkön till Clap to this sträckte sig runt husknuten på Smålands och syntes från Göteborgs framsida. Vad annat kan man säga? Klubbpremiären var en braksuccé. Man skulle kunna tro att det var valborg och dansgolvet var knökfullt från det att vi slog upp portarna till att vi stängde dem.
För kvällens underhållning stod husbandet bestående av studio- och tv-musiker som fick den mest stela personen att vicka på höfterna.



Afasi och Filthy gjorde sin spelning tillsammans med Snook som var oväntad gäst för kvällen. Nu snackar vi artister som kostar runt 60.000 att boka, och han kostade oss inte ett öre.
Artisterna verkade stormtrivas på Smålands, och publiken gav tillbaka. Afasi och Filthy hamnade dock i en liten fejd med kuratelet då de hade bjudit in utomstående gäster till logen för att dricka upp all öl i deras ölkyl, inklusive husbandets del av ölen. När 2Q-Kristina upptäckte en okänd vän till Afasi, påväg att kila iväg med en bag-in-box tillhörande bandet så lackade hon och skällde ut de skyldiga så att de fick skämmas.



Afasi och Filthy på förmiddagsrepet



Bandet varvades med heta DJ:s...







...och publiken kokade.



Det var herrmiddag innan släppet och jag satt med som toastmaster för att se till att det inte blev några förseningar. Temat gick i superhjältar och vi fick bland annat tävla i vem som var snabbast att byta om i en telefonkiosk. Under middagen smuttade jag långsamt på min cognac medan andra blev en aning mer berusade och gärna ville ringa i toastmasterklockan hela tiden.



Det var inte endast Clap to this som var historiskt den kvällen, utan jag och Mattias fick äran att få sitta med på herrmiddagssexan trots att vi är av fel kön.
Mer bilder finns här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du skriver herrmiddag men menar du inte dammiddag? hihi, jag kommer nästa gång! kram

Ordnungswidrig sa...

oj det framgår kankse inte, men på herrmiddagarna arbetar endast tjejer, och på herrmiddagssexan efter allt städ äter och super de som arbetat under dygnet.