onsdag 1 oktober 2008

Clap to this med Vincent

Förra helgen fyrade vi av terminens första Clap to This. Aldrig har det flytit på så bra som tidigare. Duktig personal i kombination med att vi arrangörer har fått rutin gjorde det till en toppenkväll. Vårt husband hade övat in och tolkat Vincents cd och på plats under dagens så träffades Vincent och husbandet för första gången och repade in låtarna. Det är nog inte alla som skulle gå med på att göra en sån deal. Som om det inte var nog med det så har bandet utökat med en trumpetare. Mäkta svängigt. Efter en sån här lyckad helg så kan man inte göra annat än att längta efter nästa Clap. Kan trösta mig själv med att jag inte behöver vänta speciellt länge då det smäller igen den 24 oktober.


Just nu sitter jag försjunken i sociologisk litteratur. Denna sociologiska delkurs är förflyttad från psykologins trygga korridorer till Hum-C, där vi blir drillade med högintensiv läsning och diskurs av kvalitativ litteratur.

1 kommentar:

P sa...

Jag har ett gäng sånadäringa sociologi- och socialpsykologiböcker som samlar damm här hemma. Du får gärna låna om det är nån du behöver